Setphoto Broholm NordO120 White oil HR
CASØ Broholm
Caso P 69 Broholm highboard smoked oil HR Kopi
CASØ Broholm

BROHOLM

Kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd i denne serie af dansk designede opbevaringsmøbler i egetræ. 

Læs mere arrow right

CASØ Broholm serien er en ny, innovativ serie af opbevaringsmøbler i lækker kvalitet og flot, dansk design. Serien fungerer som en udvidelse af CASØ Nord serien, som kendetegnes ved flot forarbejdede detaljer, der alle birdrager til seriens eksklusive udtryk.  

Det danske design er en kendetegn for CASØ Furniture, og noget som vi er meget stolte af. Alle møbler i serien er udstyret med ribbelåger, der fungerer som en rolig, sort baggrund bag det vilde træ.

Hele Broholm serien er produceret i delmassivt egetræ. Serien kommer med to forskellige efterbehandlinger - smoked olie og hvidolie. Hvor hvidolie giver et lyst og let udtryk, så sørger den smoked olie for en varm glød, der bringer livet frem i træet. 

CASØ Broholm er - ligesom de fleste andre CASØ serier - lagerført i de to evennævnte farvevarianter. Det sikrer en standart leveringstid på 2-3 uger.  

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.