Spisestole og bord i egetræ
Stole

Stole og spisebordsstole i egetræ:

Bredt udvalg af kvalitets stole og spisebordsstole i egetræ. Stolene er flot designede og af høj kvalitet og komforten er fantastisk. CASØ stolene er designet så de passer ind i ethvert hjem, enten sammen med andre CASØ møbler eller som tilvalg til andre møbler.

CASØ Stole og spisebordsstole

Hvis der er noget der kendetegner og sammenkobler de forskellige CASØ stole, så er det uden tvivl deres flotte design, gode kvalitet og fantastiske komfort. Hver enkelt stol har sin egen fortælling og er specielt designet til at matche de resterende CASØ produkter til perfektion. 

Hos CASØ er vores vision at skabe innovative kvalitets produkter. Dette gør vi ved at præsentere en bred vifte af stole i forskelligt design, der giver noget til enhver smag. Derudover er alle stole produceret i egetræ med læder eller PU sæder. Herved har vi trygt kunne forsyne mange nordiske spisestuer med gode og komfortable stole. 

Spisebordsstole i egetræ

Alle vores stole og spisebordsstole er produceret i eg og med læder sæder. Egetræ er en klassiker og ser flot ud samtidigt med at det er et kvalitetsmateriale som holder i mange år. Egetræet giver i kombination med læder sæderne et flot udseende, skarp kontrast og høj kvalitet og holdbarhed.

Stole med metalstel og lædersæder

Hvis du leder efter et andet look og feel til dine stole, end det klassiske egetræ? I så fald er vores stole med metalstel og smukke lædersæder måske noget for dig. Metalrammen giver et lækkert rent look og læderet er både smukt, nemt at vedligeholde og behageligt.

Stole i mange former og variationer

Bredt udvalg af stole i forskellige størrelser, former, farver og behandlinger. Vores udvalg inkluderer både træstole og læderstole med og uden armlæn.
De fleste af vores stole er lavet i egetræ, men behandlingen varierer fra hvidolie til naturolie, smoked olie og sortbejdse.

Matchende spiseborde

Alle vores stole kan kombineres med vores spiseborde. Du kan også se nogle af vores serier for at se møblerne i udvalgte kombinationer.
Har du spørgsmål er vores forhandlere også klar til at rådgive i forhold til at kombinere CASØ møblerne, så du får præcis de stole og borde der passer ind i dit hjem.

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.