NORD set LR
CASØ Nord spisebord

CASØ Nord spisebord

Af Steffensen&Würtz

Nord spisebord fra den populære serie, af samme navn, i massiv eg. Spisebordet er kendetegnet ved et klassisk og stilfuldt design der går hånd i hånd med funktionalitet og kvalitet.

Spisebordet er med butterfly udtræk og kommer i følgende to størrelser:
 - 160/240 x 90 x 74 cm
 - 200/290 x 90 x 74 cm  

Nord spisebordet er lavet i massiv eg samt behandlet med hvidolie og med følgende overflader:
Eg / hvidolie m. sortbejdset butterfly udtræk 
Eg / hvidolie m. Stone laminat

SW black white 01

Designet af

Steffensen&Würtz

Designduoen Thomas Steffensen og Pia Würtz er uddannede industrielle designere og har siden 2014 arbejdet med design og udvikling i Steffensen & Würtz.

"Vi har base ved havnen i Aalborg, hvor vi har vores tegnestue. Vi holder til i det gamle Limfjordværft - en lokation hvor det gamle Værft miljø og havnemiljøet stadig kan fornemmes.
Vi beskæftiger os med møbel- og produktdesign, med afsæt i de møbler og produkter, man omgiver sig med i hjemmet og som er en del af hverdagen. For os er det vigtigt at skabe funktionelle designs, der har en lang levetid. Dette indebærer at æstetik, form, funktion, materialer og produktionsmetode er velovervejet, så et design kan blive en del af familien og hjemmet i mange år og kan gives videre til næste generation."

Steffensen&Würtz

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.