CASO 700 miljo3
CASØ 700 highboard

CASØ 700 highboard

Af Steffensen&Würtz

CASØ 700 highboardet er designet af Steffensen&Würtz og viser de rene linjer, der kendetegner CASØ 700 serien. I designet er der lagt stor vægt på at skabe bløde, men definerede overgange mellem elementerne. Der er blevet arbejdet i spændingsfeltet mellem det bløde og stringente udtryk med det for øje, at skabe et roligt og elegant miljø.

I dette highboard kommer visionen til udtryk i et væld af låger og skuffer, der alle bidrager til et enestående opbevaringsmøbel. 

CASØ 700 highboardet er udarbejdet i fineret egetræ med massive ben og greb. Øverst er to trælåger, der begge gemmer på en træhylder. Ved siden af er fire skuffer. Nederst er to større trælåger, der ligeledes gemmer på en træhylde hver. Alle hylder er justerbare mens alle låger og skuffer er monteret med soft-close.   

Dette highboard udgør den perfekte udvidelse af CASØ 700 serien, men står også enormt flot alene. 

CASØ 700 highboardet lagerføres i to forskellige farver:
- Eg / hvidolie
- Eg / hvidolie med sort NANO laminat

Forskellige fronter giver helt naturligt forskellige funktoner og udtryk. Egetræ er kendt for sit flotte udtryk og gode holdbarhed og oliebehandling forstærker blot egetræets naturlige funktioner. NANO laminat er en speciel laminattype, der udmærker sig ved at være silkeblødt, utrolig slidstærkt og nemt at vedligeholde.

Highboardet leveres fuldt samlet.

SW black white 01

Designet af

Steffensen&Würtz

Designduoen Thomas Steffensen og Pia Würtz er uddannede industrielle designere og har siden 2014 arbejdet med design og udvikling i Steffensen & Würtz.

"Vi har base ved havnen i Aalborg, hvor vi har vores tegnestue. Vi holder til i det gamle Limfjordværft - en lokation hvor det gamle Værft miljø og havnemiljøet stadig kan fornemmes.
Vi beskæftiger os med møbel- og produktdesign, med afsæt i de møbler og produkter, man omgiver sig med i hjemmet og som er en del af hverdagen. For os er det vigtigt at skabe funktionelle designs, der har en lang levetid. Dette indebærer at æstetik, form, funktion, materialer og produktionsmetode er velovervejet, så et design kan blive en del af familien og hjemmet i mange år og kan gives videre til næste generation."

Steffensen&Würtz

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.