CASØ 700
CASØ 700
CASØ 701_EVA
CASØ 700

Når funktionalitet ikke behøver være kedeligt

Stilsikkert og lækkert design med masser af muligheder, udviklet i samarbejde med Steffensen&Würtz.

Denne møbelserie kommer i et klassisk, elegant og enkelt design, hvor hvert møbel er sin egen og har en detalje, der kan og bør udforskes.

Læs mere arrow right

Møbler i 700 serien

For Steffensen&Würtz handler design om at skabe produkter, som tilføjer værdi i hverdagen. De er nysgerrige, ærlige og åbne, hvilket også afspejler sig i deres design, hvor funktion, form og detaljer udforskes.

”Vi har i designet af CASØ 700 haft fokus på at skabe bløde, men definerede overgange mellem elementerne, hvor vi har arbejdet i spændingsfeltet mellem det bløde og stringente udtryk for at skabe et elegant og roligt miljø.”

Denne tilgang afspejles i en serie af møbler, der i høj grad danner rammerne for hjemmets aktiviteter.

CASØ 700 serien er fremstillet i delmassiv eg, med mulighed for topplader og fronter i antracit eller sort nano laminat. Træet er behandlet med en hvidolie der gør endvidere gør serien lys og lækker at se på samtidig med at den tilfører letheden, som også kendetegner resten af CASØ Furniture produkter. 

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.