CASø 700_Sweet seat
CASØ 700 spisebord

CASØ 700 spisebord

Af Steffensen&Würtz

CASØ 700 spisebordet er produceret med butterfly udtræk, som gør at tillægspladen på 1 m er integreret i bordet. Dette gør at bordet let kan forlænges af en person, uden at man skal bruge ekstra plads på opbevaring af pladerne når de ikke er i brug.

Spisebordet er designet af Steffensen&Würtz, som også står bag resten af 700 serien. Steffensen&Würtz har i designprocessen udforsket og leget med materialerne, hvilket resulterer i 700 serien fine og unikke linjer og kombinationer.

CASØ 700 spisebordet lagerføres i følgende varianter:
Eg / hvidolie med topplade af hvidolieret egefiner
Eg / hvidolie med sort NANO laminat på toppladen

NANO laminat har blandt andet den egenskab at det på samme tid er silkeblødt, utrolig slidstærkt og let at vedligeholde.

SteffensenWuertz

Designet af

Steffensen&Würtz

For Steffensen&Würtz handler design om at skabe produkter, som tilføjer værdi i hverdagen. De er nysgerrige, ærlige og åbne, hvilket også afspejler sig i deres design, hvor funktion, form og detaljer udforskes.

Steffensen&Würtz

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.