CASO 230 Highboard smoked
CASØ 230 highboard

CASØ 230 highboard

Af Reverse
  • Dimensioner120 x 131 x 45 cm
  • MaterialerEg
  • Designet afReverse
  • MøbelserieCASØ 230

CASØ 230 Highboard er designet af den spanske designerduo Carlos Guijarro & Alex Ortega i samarbejde med CASØ Furniture. Designet til denne høje skænk, ligesom resten af 230 serien, inspireret af den nordiske natur og stemning. 

CASØ 230 highboardet er i særdeleshed et praktisk opbevaringsmøbel, hvpr der er 2 låger øverst. Her er det muligt at vælge mellem tremmelåger eller sildebenslåger. Hver låge gemmer på en træhylde, for praktisk opbevaringsplads.

Nederst er der to store skuffer, som begge er med push open og bund beklædt i sort filt. Foruden låger og skuffer har highboardet flere åbne rum. Her er det muligt at tilkøbe lys, for et mere stilfuldt og iøjenfaldende udtryk.    

CASØ 230 highboardet lagerføres i 2 farvevarianter, der begge er nøje udvalgt med tanke på at bringe naturen ind og skabe liv i møblerne. Disse er:
Eg / naturolie
Eg / smoked olie 

OrtegaGuijarro Pic BW 01 cut out

Designet af

Reverse

Reverse is a design consultancy formed by professionals focused on bringing successful, visionary and quality solutions to our partners. Their approach within the design business and industry embraces different creative fields:
- Digital Experiences
- Product Design
- Spatial Design
- Art Direction
- Branding

reverse is deeply centered on the necessities of their partners and how to continue growing together, seeking projects that challenge us to go one step further to design successful solutions and products. They are fuelled by a
close working relationship with our partners, transforming our inner thoughts into vivid design solutions that are connected to customers and their lifestyles.

At reverse, they take advantage of a deep
understanding about global and local markets, trends, industry,
engineering solutions, and innovations looking forward to embrace the new paradigm.

Reverse

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.