CASØ 230 smoked
CASØ 230
CASØ 230 smoked
CASØ 230

Bringer varmen ind i hjemmet

I rækken af de stilrene serier fra CASØ Furniture, har CASØ 230 indtaget sin plads som en af de nye store klassikere.

Her er der lagt stor fokus på, at bringe varmen og naturen ind i spisestuerne. Dette kommer til udtryk i en stilfuld serie af egetræsmøbler, hvor der er tilladt mere struktur i træet, hvilket sikrer at ikke to møbler er 100% ens.

Læs mere arrow right

Møbler i 230 serien

I samarbejde med den spanske design duo OrtegaQuijarro, har CASØ Furniture udviklet denne serie med inspiration fra den nordiske stemning og vores verdenskendte "hygge".

Møblerne i denne serie kommer med 2 forskellige behandlinger. Det er her muligt at vælge mellem den varme naturolie eller den mere rå og stilede smoked olie. Det er endvidere muligt at påvirke seriens udtryk ved at vælge mellem tremmelåger eller sildebenslåger til både skænk, highboard, vitrine og TV-bord.

Seriens spisebord er udformet med et smukt sildebens mønster, hvilket skaber et helt unikt spil og liv i spisebordets overflade. Du vil opleve at sildebensmønsteret og hver enkelt stavs farvevariation, ændrer sig alt efter hvilken vinkel møblet ses fra. Det giver et levende og eksklusivt udtryk.  

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.