Caso P 34 Caso 230 01 HR

CASØ 230

NYHED 2020
2179 2180+2240 230 spisebord m. tillaegsplade smoked
 


Bringer varmen ind i hjemmet

Som det nyeste skud på stammen af stilrene serier fra CASØ Furniture, har 230 indtaget sin plads som en af de nye store klassikere. 

I samarbejde med design duoen OrtegaQuijarro, har CASØ Furniture designet denne serie med inspiration fra den nordiske stemning og hygge. Her er der lagt stor fokus på at bringe varmen og naturen ind i spisestuerne. Dette kommer til udtryk i en stilfuld serie af egetræsmøbler, hvor der er tilladt mere struktur i træet, hvilket sikrer at ikke to møbler er 100% ens. 

Møblerne i denne serie kommer med 2 forskellige behandlinger. Det er her muligt at vælge mellem en gylden olie eller en varm "smoked" olie. Det er endvidere muligt at påvirke seriens udtryk ved at vælge mellem tremmelåger eller sildebenslåger til både skænk, highboard og vitrine. Seriens spisebord er med sildebensmønster, hvilket skaber et helt unikt spil og liv i bordet overflade. 

 

 

*CASØ 230 forhandles i Norge af Fagmøbler som BONE serien. 

Se indretningsforslag

Andre møbler i 230 serien

CASØ 230, spisebord, oil
NYHED 2020

CASØ 230 spisebord

Rustikt og charmerende spisebord hvor der er kredset om detaljen. Masser af muligheder til alle anliggender

Se detaljer

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.