CASØ 230 smoked

CASØ 230

CASØ 230 smoked

Bringer varmen ind i hjemmet

I rækken af de stilrene serier fra CASØ Furniture, har CASØ 230 indtaget sin plads som en af de nye store klassikere. 

I samarbejde med den spanske design duo OrtegaQuijarro, har CASØ Furniture udviklet denne serie med inspiration fra den nordiske stemning og vores verdenskendte "hygge".

Her er der lagt stor fokus på, at bringe varmen og naturen ind i spisestuerne. Dette kommer til udtryk i en stilfuld serie af egetræsmøbler, hvor der er tilladt mere struktur i træet, hvilket sikrer at ikke to møbler er 100% ens. 

Møblerne i denne serie kommer med 2 forskellige behandlinger. Det er her muligt at vælge mellem den varme naturolie eller den mere rå og stilede smoked olie. Det er endvidere muligt at påvirke seriens udtryk ved at vælge mellem tremmelåger eller sildebenslåger til både skænk, highboard, vitrine og TV-bord.

Seriens spisebord er udformet med et smukt sildebens mønster, hvilket skaber et helt unikt spil og liv i spisebordets overflade. Du vil opleve at sildebensmønsteret og hver enkelt stavs farvevariation, ændrer sig alt efter hvilken vinkel møblet ses fra. Det giver et levende og eksklusivt udtryk.  

Møbler i 230 serien

CASO 230 Sideboard smoked

CASØ 230 skænk

Rustik og charmerende skænk til det modebevidste hjem. Masser af spil og gløder bringer liv træet og tager derved naturen med ind i hjemmet.

Se detaljer arrow right
CASO 230 Display Cabinet slats smoked

CASØ 230 vitrine

Flot vitrine med god funktionalitet og smukke detaljer. Valgmuligheder i designet giver god alsidighed og sikrer at netop denne CASØ vitrine vil passe ind i mange hjem.

Se detaljer arrow right
CASØ 230 highboard sildeben naturolie

CASØ 230 highboard

Moderne og praktisk highboard med lækkert udtryk og masser af muligheder, inspireret af den rå skandinaviske natur.

Se detaljer arrow right
CASO 230 smoked

CASØ 230 spisebord

Rustikt og charmerende spisebord hvor der er kredset om detaljen. Masser af muligheder til alle anliggender

Se detaljer arrow right
CASØ 230_konsolbord_smoked olie
NEW 2020

CASØ 230 konsolbord

Let og moderne konsolbord med flot sildebensmønster, direkte inspireret af den rå skandinaviske natur. 230 konsolbordet er tilgængeligt i 2 fine varianter, nemlig en gylden naturolie eller den rå smoked olie.

Se detaljer arrow right

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.