vitrineskabe og reoler - CASØ 121
Vitrineskabe og reoler

Vitrineskabe og reoler i dansk design:

Hos CASØ Furniture fører vi et bredt udvalg af kvalitets vitrineskabe og reoler i egetræ, klar til levering hos vores forhandlere med kort varsel. Vores vitrineskabe og reoler er varierede i deres design og udseende, så du kan finde den der passer ind i dit hjem. Hver vitrine skab og reol er unikt designet med omtanke på detaljer og kvalitet, hvilket gør, at alle vores vitriner og reoler står flot både sammen med andre CASØ elementer eller alene.

Dansk / Nordisk design

Hver vitrine skab og reol er unikt designet med omtanke på detaljer og kvalitet, hvilket gør, at alle vores vitriner og reoler står flot både sammen med andre CASØ elementer eller alene. Se f.eks. vores spiseborde eller vores skænke og highboards.

Vitrineskabe og reoler i egetræ

Vi elsker egetræ og det kan ses på vores møbler. CASØ Furniture tilbyder en lang række af vitrine skabe og reoler i eg. Du finder vores udvalg i listen her på siden - mon ikke du også kan finde en vitrine eller en reol i en model og størrelse der passer ind hos dig? Vores vitrineskabe og reoler sættes nemt sammen med andre møbler fra CASØ eller dine eksisterende møbler.

Et stort udvalg af vores vitrineskabe og reoler kan ses i vores showroom ved Vojens eller hos vores forhandlere rundt omkring i Europa.

Mange former og variationer

Vores vitriner og reoler kommer i et bredt udvalg i forskellige størrelser, former, farver og behandlinger. De fleste af vores vitriner og reoler er lavet i egetræ, men behandlingen varierer fra hvidolie til sortbejdset. Med forskellige variationer er også forskellige funktioner. Alle vores vitriner og reoler er udstyret med enten soft-close eller puch-open på alle låger og skuffer. Derudover laver vi også vitriner med både glas- og træhylder, så der altid er noget til ethvert hjem.

Stående vitrine

En vitrine giver mulighed for at opbevare dine ting uden nødvendigvis at gemme dem væk. Som navnet siger er der tale om et vitrineskab som står på gulvet på egne ben. Møblet kræver derfor ikke montage på væggen som f.eks. en hængevitrine og du kan frit flytte det rundt, hvis du ønsker at ændre på husets indretning. Hos CASØ leveres flere af vores vitriner fuldt monterede. Det vil sige at soklen allerede er på ved levering og der er derfor ingen lange brugsanvisninger der skal følges og dermed er der mindre risiko for fejl og mangler.

Hængevitrine

Hængevitriner er et overskab / vitrine som hænger på væggen og som ofte er den matchet med en skænk nedenunder i samme design og materiale. CASØ hængevitriner er stilfulde og tager sig godt ud på væggen i de fleste stuer eller spisestuer.
En hængevitrine udmærker sig også ved at den skaber plads på gulvet og dermed gør det nemmere at komme til, når der skal støvsuges eller vaskes gulv.

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.