Caso 500 desk

Skriveborde og konsolborde

Caso P 32 Hygge HR3

CASØ 500 skrivebord

CASØ 500 bringer skrivebordet tilbage i stuen, og konsolbordet tilbage i de danske hjem – diskret og stilfuldt på samme tid.

Se detaljer arrow right
Black stone 1 140x32 cm2152

CASØ Black Stone konsolbord

Let konsolbord i sort fiberbeton og sort pulverlakeret metalstel, lækker detalje til ethvert hjem.

Se detaljer arrow right
Greystone 85x85 konsol set2

CASØ Grey Stone konsolbord

Enkelt og elegant konsolbord i grå fiberbeton og sort metalstel. Let og moderne udtryk, der passer i de fleste hjem.

Se detaljer arrow right
CASØ 230_konsolbord_smoked olie
NEW 2020

CASØ 230 konsolbord

Let og moderne konsolbord med flot sildebensmønster, direkte inspireret af den rå skandinaviske natur. 230 konsolbordet er tilgængeligt i 2 fine varianter, nemlig en gylden naturolie eller den rå smoked olie.

Se detaljer arrow right

CASØ Furniture

Hos CASØ Furniture arbejder vi ud fra en vision der bygger på at levere møbler i et innovativt design, hvor særligt kvalitet, komfort og produktudvikling er i højsædet. Dette ses blandt andet i vores skrive- og konsolborde, hvor vi har kombineret design og funktionalitet med fokus på fremtidens trends. Vi er en solid og pålidelig virksomhed, der ud over vores skriveborde og konsolborde også udvikler og leverer en bred vifte af møbler til de skandinaviske hjem. Vi har igennem mange år oparbejdet et stort netværk i Østeuropa og Asien baseret på mangeårige relationer. Dette hjælper os til at opretholde vores ønskede kvalitets- og leveringsnormer. 

 

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.