sofaborde og lampeborde Miljo Top Line 502 + 501
Sofaborde og lampeborde

Sofaborde og lampeborde

Hos CASØ Furniture har vi fokus på både design, form, smarte farver, gode materialer og den høje grad af anvendelighed. Vores sofaborde og lampeborde er udarbejdet af de bedste materialer, og her på vores website finder du sofa- og lampeborde i bl.a. pulverlakeret metal, hvidolieret egetræ, sortbejdset egetræ og egetræ/sort metal.
I vores store sortiment af lampe- og sofaborde finder du også designs, der er inspireret af 1950’ernes retrostil. Du finder også sæt med borde i flere mål, og eksempelvis finder du bordsæt i målene 140x80x52 og 60x60x52 cm. Ligesom mange andre af vores designs, så fås disse i forskellige looks. Kig dig omkring her på vores side og bliv inspireret til indretningen af din hygge afdeling i stuen.

Sofaborde og lampeborde i træ

Hos CASØ Furniture har vi et stort fokus på træ. Træ er nemlig et skønt naturmateriale, som er holdbart, tidløst, flot og praktisk. På grund af egetræets gode funktioner og flotte struktur, bruger vi især denne træsort til vores møbler.

Vi producerer og forhandler et stort udvalg af sofaborde og lampeborde, og oftest vil de være lavet af træ på mindst én af delene. Et eksempel kunne være et bord med træ-bordplade (typisk eg eller ask) og stel af metal. Behandlingen af træ-fladerne varierer så der er en farve eller behandling for de fleste smage.

Da vi producerer og forhandler flere forskellige bordsæt, hvor du får to borde i forskellige størrelser, kan du dermed ofte skyde det lille ind under det store, og de fungerer dermed som indskudsborde. Men på grund af bord sættenes flotte design og nydelige træstruktur i alle varianter, kan du sagtens skille sættet ad ved at placere det ene som det egentlige sofabord og anvende det andet i en krog og placere en lampe eller en plante på det.

I vores sortiment af møbler finder du dog også borde, som er særdeles velegnede til at placere en lampe på, og dem kalder vi lampeborde.

Hyggelig indretning med f.eks. sofabord i egetræ

Egetræ er et taknemmeligt, flot og praktisk materiale. Det er et perfekt materiale at lave møbler af, da det har en høj holdbarhed og er nemt at slibe ned og genbehandle, hvis det skulle være nødvendigt, efter tidens tand har udsat træets overflade for skidt, ridser, hakker og sollys. Træet får en naturlig patina med tiden, og overfladen vil derfor blive lysere eller mørkere over tid.

Du kan sagtens anvende egetræsmøbler til at lave din indretning hyggelig med. Træ er nemlig et varmt materiale, idet det ikke tiltrækker kulde ligesom metal, klinker, beton og andre hårde materialer gør. Træet har dermed ikke blot et blødere udtryk men virker også varmere. Træet er ofte varmere at røre ved end andre materialer, selvom de forskellige ting er blevet udsat for den samme temperatur.
Når du indretter dit hjem med træborde fra CASØ Furniture – hvad enten det er sofaborde eller lampeborde – så får du et godt og holdbart produkt i et tidløst og slidstærkt design.

Indskudsborde og borde med eller uden hylde

Nogle af de karakteristika, der kendetegner sofa- og lampebordene i vores sortiment, er egenskaber såsom udtræk, indskud, klapper og hylde forneden. Da vi har et bredt sortiment, kan du altid finde lampeborde og sofaborde med og uden indbygget hylde, og du kan også altid finde et godt udvalg af borde, der kan forlænges eller skubbes ind under hinanden.

Når du vælger en praktisk løsning, kan du optimere pladsen i dit hjem. Det er især nyttigt, hvis du bor i en mindre bolig og gerne vil have mulighed for at kunne dække op til flere ved din sofagruppe. En praktisk løsning med indskudssofaborde eller sofaborde med klap for den ene eller begge ender er pladsbesparende i dagligdagen men giver dig samtidig mulighed for at få mere bordplads i hyggekrogen.

Vi har sofaborde og lampeborde både med og uden hylde underneden, hvilket giver dig rig mulighed for at indrette din dagligstue på lige netop den måde, du ønsker. Hvis du eksempelvis vælger lampebordet Thor 5, der har en hylde, så får du et praktisk sted til hyggebelysningen, og du får samtidig også et perfekt sted at lægge magasiner, aviser og reklamer.

Smart sildebensmønstret sofabord

Vores udvalg af sofaborde og lampeborde er ikke komplet, hvis ikke vi også har en model med sildebensmønster.
Vores sortiment er rettet mod forhandlerne, så hvis du som privatperson gerne vil have fat i vores sildebensmønstrede sofabord, så kan du finde forhandlere af produktet ved at klikke på det og så klikke på "Find forhandler". For alle produkter kan du klikke på knappen "Find forhandler" for at finde ud af, hvilke møbelkæder og møbelforretninger, der forhandler det specifikke møbel.

Der er masser af gode grunde til at vælge sildebensmønster til din indretning. En af årsagerne er, at det giver møblet et dynamisk look. Det er særligt oplagt med møbler i dette mønster, hvis du i forvejen har andre møbler i sildebensmønster og mangler et sofabord, der passer perfekt ind.

Køb via vores forhandlere

Uanset om du er forhandler eller privatperson, så håber vi, at du har fundet en masse sofaborde og/eller lampeborde, som du gerne vil have. Hos CASØ Furniture går vi op i at levere gode produkter, så både forhandlere og slutbrugere er glade for dem.

Ønsker du yderligere information om en af vores skænke eller highboards, bedes du som privatperson kontakte en af vores forhandlere, som kan hjælpe dig med priser og evt. andre spørgsmål.

Egen produktion

Hos CASØ Furniture går vi meget op i at have et godt samarbejde med leverandører og producenter. Dette er medvirkende til at sikre de hurtige leveringstider og den gode kvalitet.

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.