Caso P 20 701 table ps
CASØ 701 vitrine

CASØ 701 vitrine

Af Steffensen&Würtz

CASØ 701 vitrinen er designet af Steffensen&Würtz og viser de rene linjer, der kendetegner CASØ 700 serien. I designet er der lagt stor vægt på at skabe bløde, men definerede overgange mellem elementerne. Der er blevet arbejdet i spændingsfeltet mellem det bløde og stringente udtryk, med det for øje at skabe et roligt og elegant miljø.

I dette vitrineskab kommer visionen til udtryk i et hav opbevaringsmuligheder. Glaslåger, trælåger og skuffer sikrer alle de bedste forudsætninger for god, flot og praktisk opbevaring. 

CASØ 701 vitrinen er udarbejdet i fineret egetræ med massive rammelåger, ben og greb. Vitrinen byder på to glaslåger, to trælåger og hele fem skuffer. Bag hver af glaslågerne er to flytbare glashylder - her kan der eftermonteres lys - og to mindre skuffer.

De to trælåger gemmer ligeledes på flytbare hylder, disse af træ. Den store trælåge gemmer to hylder, mens den lille gemmer en. Nederst er også tre skuffer. Alle låger og skuffer er monteret med soft-close.   

Denne vitrine står enormt flot alene eller som en del af den samlede CASØ 700 serie. 

CASØ 701 vitrinen lagerføres i en farve:
- Eg / hvidolie

Vitrinen leveres fuldt samlet.

SW black white 01

Designet af

Steffensen&Würtz

Designduoen Thomas Steffensen og Pia Würtz er uddannede industrielle designere og har siden 2014 arbejdet med design og udvikling i Steffensen & Würtz.

"Vi har base ved havnen i Aalborg, hvor vi har vores tegnestue. Vi holder til i det gamle Limfjordværft - en lokation hvor det gamle Værft miljø og havnemiljøet stadig kan fornemmes.
Vi beskæftiger os med møbel- og produktdesign, med afsæt i de møbler og produkter, man omgiver sig med i hjemmet og som er en del af hverdagen. For os er det vigtigt at skabe funktionelle designs, der har en lang levetid. Dette indebærer at æstetik, form, funktion, materialer og produktionsmetode er velovervejet, så et design kan blive en del af familien og hjemmet i mange år og kan gives videre til næste generation."

Steffensen&Würtz

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.