CASØ 500
CASØ 500
CASØ 120_500_LUX
CASØ 500

Elegant og tidsløst design

CASØ 500 repræsenterer en perfekt kombination af 50’erne og 60’ernes populære linjer i flot forening med moderne og let design. Serien er udført i den velkendte kvalitet, der generelt kendetegner CASØ Furnitures produkter.

I udviklingen er der lagt vægt på nutidens krav til design og funktionalitet og serien er med sine mange forskellige artikler, og kombinationsmuligheder, let at få til at passe ind i det modebevidste hjem.

Læs mere arrow right

Møbler i 500 serien

CASØ 500 er produceret i delmassiv eg, og grundbehandlet med en hvidolie, der gør serien utrolig lys og indbydende at se på. Som noget nyt fås enkelte elementer i serien også i sortbejdset eg. Denne behandling tilfører et nyt element til de klassiske møbler og gør derved serien endnu mere alsidig uden at miste det klassiske udtryk. 

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.