Thor Esther 900sideboar 900glasscabinet 3
CASØ 900 skænk

CASØ 900 skænk

Af Steffensen&Würtz

CASØ 900 skænk er udviklet med øje for det stilrene design, der generelt kendetegner resten af den populære CASØ 900 serie.

CASØ 900 skænk er fremstillet i delmassiv eg, med overflader af hvidolieret egefiner, der gør træet lyst og lækkert at se på, samt nemmere at vedligeholde. Skænken er fremstillet i delmassiv eg, med overflader af hvidolieret egefiner og fås med 1 låge, hvor der forefindes 1 justerbar træhylde bag, samt 4 skuffer med push open. Både låge og skuffer er med softclose.


CASØ 900 skænken føres i eg / hvidolie med trælåge, sildebenslåge eller glaslåge.

SW black white 01

Designet af

Steffensen&Würtz

Designduoen Thomas Steffensen og Pia Würtz er uddannede industrielle designere og har siden 2014 arbejdet med design og udvikling i Steffensen & Würtz.

"Vi har base ved havnen i Aalborg, hvor vi har vores tegnestue. Vi holder til i det gamle Limfjordværft - en lokation hvor det gamle Værft miljø og havnemiljøet stadig kan fornemmes.
Vi beskæftiger os med møbel- og produktdesign, med afsæt i de møbler og produkter, man omgiver sig med i hjemmet og som er en del af hverdagen. For os er det vigtigt at skabe funktionelle designs, der har en lang levetid. Dette indebærer at æstetik, form, funktion, materialer og produktionsmetode er velovervejet, så et design kan blive en del af familien og hjemmet i mange år og kan gives videre til næste generation."

Steffensen&Würtz

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.