CASO 230 Sideboard smoked
CASØ 230 skænk

CASØ 230 skænk

Af Reverse
  • Dimensioner180 x 85 x 45 cm
  • MaterialerEg
  • Designet afReverse
  • MøbelserieCASØ 230

CASØ 230 skænken er designet af den spanske design duo reverse i samarbejde med CASØ Furniture. Serien udskiller sig i det den er inspireret af den nordiske natur og "sjæl". 

Denne inspiration ses i skænkens design, der tillader mere struktur i træet og dermed en garanti for at hver enkelt møbel er sit eget.

Til denne 230 skænken er det endvidere muligt at vælge mellem tremme eller sildebenslåger, der hver giver et nyt udtryk. Bag hver af lågerne er der en træhylde. Skufferne er med push open og har en bund beklædt med sort filt.

CASØ 230 skænken, der har sortbejdset egestel, lagerføres i varianterne:
Eg / smoked olie
Eg / naturolie

 

OrtegaGuijarro Pic BW 01 cut out

Designet af

Reverse

Reverse is a design consultancy formed by professionals focused on bringing successful, visionary and quality solutions to our partners. Their approach within the design business and industry embraces different creative fields:
- Digital Experiences
- Product Design
- Spatial Design
- Art Direction
- Branding

reverse is deeply centered on the necessities of their partners and how to continue growing together, seeking projects that challenge us to go one step further to design successful solutions and products. They are fuelled by a
close working relationship with our partners, transforming our inner thoughts into vivid design solutions that are connected to customers and their lifestyles.

At reverse, they take advantage of a deep
understanding about global and local markets, trends, industry,
engineering solutions, and innovations looking forward to embrace the new paradigm.

Reverse

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.