Caso P 14 NORD 01 HR ps

RIMME by CASØ

Caso P 13 RIMME HR

RIMME Standard

RIMME by CASØ Standard er for alle dem, der ønsker et klassisk og stilfuldt look, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd med klassisk dansk design.

Se detaljer

Stolt håndværkstradition videreført som

RIMME by CASØ

RIMME er historien om et møbelhåndværk der i mange årtier har forsynet danske og skandinaviske hjem med møbler af høj kvalitet. Historien startede i 1963 på fabrikken i Vemb. Her styrede Jørgen og Mogens Rimme, der var 2. generation på fabrikken, indtil de valgte at sælge grundet pension.

CASØ Furniture har efterfølgende sikret sig rettigheden til, at videreføre RIMME som varemærke. Herved består den stolte håndværkstradition som RIMME by CASØ. Her har CASØ udvalgt de bedste produkter fra det oprindelige RIMME program, disse præsenteres nu som RIMME Standart og RIMME Byggesystem. 

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.