Caso P 14 NORD 01 HR ps
RIMME by CASØ

RIMME by CASØ:

RIMME er historien om et møbelhåndværk der i mange årtier har forsynet danske og skandinaviske hjem med møbler af høj kvalitet - møbelhåndværk og stolte håndværkstraditioner som CASØ Furniture i dag viderefører som RIMME by CASØ.

Stolte håndværkstraditioner videreført som RIMME by CASØ

RIMME er historien om et møbelhåndværk der i mange årtier har forsynet danske og skandinaviske hjem med møbler af høj kvalitet. Historien startede i 1963 på fabrikken i Vemb. Her styrede Jørgen og Mogens Rimme, der var 2. generation på fabrikken, indtil de valgte at sælge grundet pension.

CASØ Furniture har efterfølgende sikret sig rettigheden til, at videreføre RIMME som varemærke. Herved består de stolte håndværkstraditioner som RIMME by CASØ. Her har CASØ ladet sig inspirere af de bedste produkter fra det oprindelige RIMME program, og relanceret disse som RIMME Standart og RIMME Byggesystem. 

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.