Caso P 11 01 HR2
CASØ 901 skænk

CASØ 901 skænk

Af Steffensen&Würtz

Linjerne til CASØ 901 skænk er, ligesom resten af 900 serien, udviklet af designerteamet Steffensen&Würtz i samarbejde med CASØ Furniture og udmærker sig med et let nordisk design i perfekt kombination med rene linjer og funktionalitet. 

Vi prioriterer funktionalitet og design højt og CASØ 901 skænken er derfor på samme tid klassisk og moderne og i høj grad et udtryk for den tidsløse skandinaviske stil.

Skænken er fremstillet i delmassiv eg, med overflader af hvidolieret egefiner, der gør træet lyst og lækkert at se på, samt nemmere at vedligeholde. Skænken fås med 2 låger, hvor der forefindes 1 justerbar træhylde bag hver, samt 4 skuffer med push open. Både låge og skuffer er med softclose.

CASØ 901 skænken føres i eg / hvidolie med trælåge, sildebenslåge eller glaslåge.

SteffensenWuertz

Designet af

Steffensen&Würtz

For Steffensen&Würtz handler design om at skabe produkter, som tilføjer værdi i hverdagen. De er nysgerrige, ærlige og åbne, hvilket også afspejler sig i deres design, hvor funktion, form og detaljer udforskes.

Steffensen&Würtz

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.