Elegance Lean Back HR
CASØ Elegance spisebord

CASØ Elegance spisebord

  • Dimensioner200x90x74 cm / 240x100x74 cm
  • MaterialerEg
  • MøbelserieCASØ Elegance

Elegance plankebordet udgør det perfekte "centerpiece" i CASØ Elegance serien. En serie der rummer både flot design og funktionalitet. Hele serien er dansk designet og har helt enkelt til formål at bringe kvalitet ind i hverdagen. 

Elegance spisebordet er udarbejdet i stavlimet, massivt egetræ. Bordpladen er todelt og bordet fremstår derved næsten som et plankebord.

CASØ Elegance spisebordet er lagerført og tilgængeligt i to forskellige farver:
- Eg / hvidolie
- Eg / smoked olie

Foruden de to farver, så kommer spisebordet også i to forskellige størrelser:
- 200x90x74 cm
- 240x100x74 cm

Begge størrelser kan udvides med en tillægsplade i hver ende. Pladerne er hver 50 cm i bredde og øger derved spisebordets fulde længde med 1 meter - uanset grundstørrelse. 

Elegance bordet udmærker sig særligt i sin alsidighed. Det moderne bord emmer af simpel elegance og det stavlimede egetræ giver det flotteste spil i overfladen. Træet kombineres med sorte pulver-lakerede metalben. Her er der også flere valgmuligheder:
- A-ben
- U-ben
- X-ben

Alle varianter er lagerførte. 

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.