Caso P 11 01 HR3

CASØ Sildeben

NYHED
Caso P 11 01 HR3

Moderne, klassisk og tidsløst design

CASØ Sildeben er sidste skud på stammen af stilrene, klassiske kvalitets møbler fra CASØ Furniture. Serien er på mange måder en nyfortolkning af et klassisk dansk designmønster. De fine detaljer i sildebensmønstret giver på samme tid møblerne et moderne og klassisk look. 

I CASØ Sildeben er der kredset om detaljen. De diagonale finpudsede linjer leder tanken tilbage på de utallige sildebens parketgulve, der fortsat pryder rigtig mange klassiske danske hjem. CASØ Sildeben ved solidt håndværk, der både kan blive et frisk pust i et modebevidst hjem, eller et klassisk valg, man kan glæde sig over hver dag i mange år. 

I Danmark forhandles CASØ Sildeben alene af Møblér kæden. 

CASØ Sildeben

Herringbone coffeetable set coffee side
NYHED

CASØ Sildebens sofabord

Elegante sofaborde i det populære sildebensmønster

Se detaljer arrow right
Sildebens spisebord, smoked olie

CASØ Sildebens spisebord

Moderne sildebens spisebord i et lækkert design. Vælg mellem den fine hvidolie eller varme smoked olie. Begge farver kombineres med sorte metalben for et altid stilrendt udtryk.

Se detaljer arrow right
CASØ sildebens skænk, hvidolie

CASØ Sildebens skænk

Yderst moderne skænk i flot kombination af egetræ og sort metal. Udstyret med 4 praktiske skuffer og to låger med sildebensmønster, der giver et unikt og stilfuldt design.

Se detaljer arrow right

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.