CASO 503 900 901

CASØ 900

CASO 503 900 901

Elegant design med rene linjer

CASØ 900 serien er designet i samarbejde med Steffensen&Würtz og udmærker sig med let nordisk design i perfekt kombination med rene linjer og funktionalitet.

Designet er klassisk og elegant og anvendelsesmulighederne er mange. Der er leget med detaljen uden at udfordre den simple elegance. En serie er er fin for øjet og som skaber de bedste rammer i hjemmet. 

CASØ 900 er lavet i delmassiv eg, og grundbehandlet med en hvidolie, hvilket gør serien både lys og indbydende at se på. Til skænkene er der forskellige låger, der alle giver et nyt udtryk og som giver serien en fin alsidighed. 

Møbler i 900 serien

Thor Esther 900sideboar 900glasscabinet 3

CASØ 900 skænk

CASØ 900 skænken er designet af Steffensen&Würtz, og udmærker sig ved at have et let og skandinavisk udtryk, med mulighed for at tilpasse skænken med trælåge, sildebenslåge eller glaslåge efter ønske.

Se detaljer arrow right
Caso P 11 01 HR2

CASØ 901 skænk

CASØ 901 skænken er designet af Steffensen&Würtz, og udmærker sig ved at have et let og skandinavisk udtryk, med mulighed for at tilpasse skænken med trælåge, sildebenslåge eller glaslåge efter ønske.

Se detaljer arrow right
Thor Esther 900sideboar 900glasscabinet 4

CASØ 900 vitrine

CASØ 900 vitrine er designet i samarbejde med Steffensen&Würtz og udmærker sig med let nordisk design i perfekt kombination med rene linjer og funktionalitet. Vitrinen er med to glaslåger samt 2 skuffer med pushopen.

Se detaljer arrow right

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.