CASO 900 Set Anne

CASØ 900

CASO 900 Set Anne5
 


Elegant design med rene linjer

CASØ 900 serien er designet i samarbejde med Steffensen&Würtz og udmærker sig med let nordisk design i perfekt kombination med rene linjer og funktionalitet.

Designet er klassisk og elegant og anvendelsesmulighederne er mange. Serien er lavet i delmassiv eg, og grundbehandlet med en hvidolie, hvilket gør serien lys og indbydende at se på. Derudover er der flere kombinationsmuligheder, der hver giver forskellige udtryk. 

Se indretningsforslag

Andre møbler i 900 serien

CASO 900 set desk MrX black2

CASØ 900 skrivebord

CASØ 900 skrivebord er designet i samarbejde med Steffensen&Würtz og udmærker sig med let nordisk design i perfekt kombination med rene linjer og funktionalitet.

Se detaljer
Caso P 11 01 HR2

CASØ 901 skænk

CASØ 901 skænken er designet af Steffensen&Würtz, og udmærker sig ved at have et let og skandinavisk udtryk, med mulighed for at tilpasse skænken med trælåge, sildebenslåge eller glaslåge efter ønske.

Se detaljer
CASO 900 set desk MrX black3

CASØ 900 skænk

CASØ 900 skænken er designet af Steffensen&Würtz, og udmærker sig ved at have et let og skandinavisk udtryk, med mulighed for at tilpasse skænken med trælåge, sildebenslåge eller glaslåge efter ønske.

Se detaljer
CASO 900 set desk MrX black

CASØ 900 highboard

CASØ 900 highboard er designet i samarbejde med Steffensen&Würtz og udmærker sig med let nordisk design i perfekt kombination med rene linjer og funktionalitet.

Se detaljer
CASO 900 Set LUX seat oak

CASØ 900 vitrine

CASØ 900 vitrine er designet i samarbejde med Steffensen&Würtz og udmærker sig med let nordisk design i perfekt kombination med rene linjer og funktionalitet. Vitrinen er med to glaslåger samt 2 skuffer med pushopen.

Se detaljer
CASO 900 Set Anne2
Massiv eller fineret

CASØ 900 spisebord

CASØ 900 Spisebordet er udført et let og lækkert design, der på fineste vis understreger bordets skandinaviske udtryk.

Se detaljer

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.