CASO P 61 Broholm NordHR
CASØ Broholm highboard

CASØ Broholm highboard

CASØ Broholm highboard er et moderne highboard med tremmelåger, der giver et lille innovativt twist. Netop disse tremmelåger et blevet det største kendetegn for hele CASØ Broholm serien. 

Broholm er udarbejdet i delmassiv eg og kommer fulgt monteret på nær ben. Alle skuffer og låger er monteret med push-open funktion og der er naturligvis mulighed for eftermontering af lys på de synlige hylder. 

Hele Broholm serien lagerføres i to farvevarianter. Dette sikrer en hurtig levering ud til butikkerne. De to varianter er:
- Eg / smoked olie
- Eg / hvidolie
Med valget af netop disse farvevariationer, så rammer Broholm highboardet bredt. Hvidolien giver et lyst, let og elegant udtryk - og vil at nogle blive betegnet som mere klassisk - men den smoked farve bringer glød og varme ind i træet og derfor også ind i hjemmet.  

 

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.