270 miljø-hvid-esther
CASØ 270 skænk

CASØ 270 skænk

  • Dimensioner182x86x47,5 cm
  • MaterialerEg
  • MøbelserieCASØ 270

CASØ 270 skænken er en yderst elegant skænk, der grundet det slanke stel har et nærmest svævende udtryk. 

I 270 skænken får du gode opbevaringsmuligheder uden at gå på kompromis med designet. Skænken byder på to låger, hvor der frit kan vælges mellem træ eller glas låger. I venstre side er tre skuffer. Både låger og skuffer er udstyret med massive egegreb i et eksklusivt design og har endvidere soft-close funktion.

Skænken er udarbejdet i fineret egetræ, med undtagelse af greb, stel og rammelåger, som alt er udført i massiv eg. Vælges der glaslåger, så kommer disse med flot riflet glas, som på samme tid skaber et yderst moderne og tidsløst udtryk. Der er mulighed for tilkøb af lys, som reflekteres utrolig flot gennem glasset. 

CASØ 270 lagerføres i to forskellige farver, som er:
- Smoked olie
- Hvidolie
Begge disse farver bringer sit eget præg til møblet sikrer derved mere alsidighed. Det at serien er lagerført, sikrer hurtig levering til butik. 

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.