Caso P 38 Natural oil 3 HR
Peter stolen
Bestseller

Peter stolen

Af Niels Koefoed

Som en sand klassiker er Peter stolen kommet tilbage i de nordiske hjem. Stolen er oprindeligt designet af Niels Koefoed fra Koefoed´s Møbefabrik og kom til verden første gang i 1957. Stilen er let og minimalistisk og var allerede dengang en succes. 

CASØ Furniture har i samarbejde med Koefoed's Møbelfabrik reproduceret Peter stolen i en ny og forbedret udgave, hvor der er lavet små ændringer i designet. Disse justeringer gør at stolen passer perfekt ind i nutidens stil samtidig med, at der er taget stor højde for stolens oprindelige udtryk og på bevarelsen af de klassiske detaljer og linjer der kendetegnede Peter stolen tilbage i 50'erne.

Peter stolen føres i følgende varianter:
Eg / hvidolie
Eg / naturolie 
Eg / sortbejdset

Alle varianter kan kombineres med følgende sæder:
Sort læder sæde
Gråt stof sæde (Bella grey)

Niels Koefoed Large

Designet af

Niels Koefoed

Klassikere fra 50'erne og 60'erne er tilbage

CASØ Furniture har indgået et samarbejde med Koefoeds Møbelfabrik omkring reproduktion af flere klassiske stole fra 50'erne og 60' erne. Stolene har fået et løft i design, så nutidens minimalistiske snit understreges. Vigtigst er dog at alle de klassiske detaljer er bibeholdt, og de populære stole er derfor stadig unikke.

Koefoed by CASØ skal opleves!

 

Niels Koefoed

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.