Caso P 19 502 table HR ps

Peter stolen

Bestseller

Peter stolen

Af Niels Koefoed

Peter stolen er designet af Niels Koefoed fra Koefoed´s Møbefabrik og kom til verden i 1957. Stilen er let og minimalistisk og var allerede dengang en succes.

Peter stolen er i samarbejde med Koefoed's Møbelfabrik genopstået i en reproduceret udgave. Stolen har gennemgået enkelte ændringer i design, der gør at den matcher den nutidige stil, men samtidig er der lagt vægt på at bevare de klassiske detaljer der kendetegnede stolen tilbage i 50'erne.

Peter stolen føres i følgende varianter:
Eg / hvidolie
Eg / olie 
Sortbejdset eg

Alle varianter kan kombineres med følgende sæder:
Sort læder sæde
Brunt stof (Bella brown)
Gråt stof sæde (Bella grey)
Beige stof sæde (Bella beige)

Skal opleves!

Niels Koefoed Large

Designet af

Niels Koefoed

Klassikere fra 50'erne og 60'erne er tilbage

CASØ Furniture har indgået et samarbejde med Koefoeds Møbelfabrik omkring reproduktion af flere klassiske stole fra 50'erne og 60' erne. Stolene har fået et løft i design, så nutidens minimalistiske snit understreges. Vigtigst er dog at alle de klassiske detaljer er bibeholdt, og de populære stole er derfor stadig unikke.

Koefoed by CASØ skal opleves!

 

Niels Koefoed

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.