CASO 700 Oak2
Møbler

Møbler fra CASØ Furniture: 

Gå på opdagelse og bliv inspireret af vores udvalg af møbler i de underliggende kategorier. Du kan også tage et kig på møblerne inddelt i serier her. Finder du noget du kan lide, så find en forhandler på vores side med CASØ forhandlere.

Møbler i egetræ, høj kvalitet og innovativt design

Hos CASØ Furniture arbejder vi ud fra en vision om, at levere møbler af høj kvalitet i et innovativt design. Særligt har vi specialiseret os i spisestue- og stue møbler af egetræ, der passer til ethvert hjem og til enhver lejlighed.

Vi sætter en ære i at prioritere design og kvalitet højt og samtidig levere en god service.

Møbler i Dansk Design

Vi lægger stor vægt på, at der i vores design og udviklingsprocesser altid er en rød tråd i vores møbler. Vi ser stor værdi i det klassiske danske design, hvor der stadig er plads til nytænkning, udvikling og innovation. Flere af vores serier er udarbejdet i tæt samarbejde mellem CASØ Furniture og møbeldesignere som f.eks. Steffensen&Würtz.

Særlig fokus på egetræ

De fleste af vores møbler er lavet af egetræ, som er et fantastisk materiale til møbler. Egetræ giver os muligheden for at skabe møbler der passer til ethvert hjem og enhver smag. Vores møbler fås i forskellige varianter og med forskellige behandlinger – du finder sikkert også et møbel der passer ind hos dig.

Hurtig levering

Som leverandør af kvalitetsmøbler til møbelhuse i Danmark, Skandinavien og resten af Europa er en af vores kerneværdier er, at kunne levere en god service hurtigt - derfor lagerfører vi mere en 90% af vores produkter.

Disse kvalitets- og leverings normer ville ikke kunne overholdes uden vores mangeårige relationer med vores samarbejdspartnere i Østeuropa.

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.