Caso P 41 Caso 150 HR

CASØ 150

Caso P 41 Caso 150 HR

Et friskt pust til hverdagen

Som den nye dreng i klassen er CASØ 150 kommet ind fra højre med sit friske design og lækre udtryk. Dette er en serie til de modebevidste hjem hvor der ikke bliver gået på kompromis med noget og hvor indretningen er en stor del af hjemmets kerne.

Denne serie er den perfekt til den nystartede familie, der ønsker kvalitet til hverdagen og hvor godt design har høj prioritet eller til den modne spisestue der trænger til en overhaling.

CASØ 150 laves i fineret egetræ behandlet med hvidolie, for et særdeles lyst og lækkert udtryk. Dette er kombineret med store sorte greb og sorte metalben for et mere modigt og moderne look.   

Møbler i 150 serien

CASO 150 miljo 1

CASØ 150 spisebord

Nyhed fra CASØ Furniture. Elegant spisebord med sort stel og hvidolieret toplade, for et nyt udtryk og frisk pust til indretningen.

Se detaljer arrow right

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.