Caso P 20 701 table ps2
CASØ 701 Langbord

CASØ 701 Langbord

Af Steffensen&Würtz

CASØ 701 langbordet er til alle dem, der ønsker muligheden for at dække op til hele familien på ingen tid. Dette spisebord kan nemlig udvides med hele 3 meter og kan derved blive op til 5 meter langt. 701 langbordet kommer med 3 plader, der alle kan opmagasineres i bordet. Dertil er det muligt at tilkøbe 3 ekstra plader for at opnå den fulde længde. 

701 spisebordet er udført i delmassiv eg og besidder den særlige konstruktion, hvor benene skilles ad ved udtræk, hvilket gør bordet stabilt selv i den fulde længde.

CASØ 701 langbordet lagerføres i 2 varianter:
Eg/hvidolie med ege top 
Eg/hvidolie med stone laminattop

CASØ 701 langbord er behandlet med hvidolie, der gør træet lyst og lækkert at se på samt lettere at vedligeholde.

 

SteffensenWuertz

Designet af

Steffensen&Würtz

For Steffensen&Würtz handler design om at skabe produkter, som tilføjer værdi i hverdagen. De er nysgerrige, ærlige og åbne, hvilket også afspejler sig i deres design, hvor funktion, form og detaljer udforskes.

Steffensen&Würtz

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.