270-miljo-hvid-anne-703
CASØ 270
270-miljo-hvid-anne-703
CASØ 270

Smukt designet og tidsløs møbelserie

Yderst charmerende serie af opbevaringsmøbler med de fineste detaljer. 

Læs mere arrow right

Et gennemgående øje for detaljer er hvad der kendetegner denne yderst elegante møbelserie fra CASØ Furniture. Serien er udarbejdet i delmassiv egetræ og udstyret med det flotteste stel, lækre greb og smukt, riflet glas i lågerne. 

Ud over det lækre design, så er CASØ 270 også stoppet med gode funktioner og muligheder. På skænken kan du frit vælge mellem glas låger og trælåger, alt efter had der passer bedst i dit hjem. Vitrinen er forberedt til lys, som dog skal købes separat. Alle låger, såvel som skuffer er desuden udstyret med soft-close funktioner. 

CASØ 270 er tilgængelig i to forskellige farver, som hver især vil give et unikt udtryk og derved gøre serien mere alsidig uden at kompromittere det tidsløse element.

Alle varianter er naturligvis lagerført, hvilket sikrer en hurtig levering til butik. 

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.