Thor Esther 900sideboar 900glasscabinet 4
CASØ 900 vitrine

CASØ 900 vitrine

Af Steffensen&Würtz

Linjerne til CASØ 900 vitrine er, ligesom resten af 900 serien, udviklet af designerteamet Steffensen&Würtz i samarbejde med CASØ Furniture og udmærker sig med et let nordisk design i perfekt kombination med rene linjer og funktionalitet. 

Vi prioriterer funktionalitet og design højt og CASØ 900 vitrinen er derfor på samme tid klassisk og moderne og i høj grad et udtryk for den tidsløse skandinaviske stil.

Vitrinen er produceret i delmassiv eg og behandlet med hvidolie, der gør træet lyst og lækkert at se på, samt nemmere at vedligeholde. Der er med 2 glaslåger samt 2 skuffer med pushopen. 

SW black white 01

Designet af

Steffensen&Würtz

Designduoen Thomas Steffensen og Pia Würtz er uddannede industrielle designere og har siden 2014 arbejdet med design og udvikling i Steffensen & Würtz.

"Vi har base ved havnen i Aalborg, hvor vi har vores tegnestue. Vi holder til i det gamle Limfjordværft - en lokation hvor det gamle Værft miljø og havnemiljøet stadig kan fornemmes.
Vi beskæftiger os med møbel- og produktdesign, med afsæt i de møbler og produkter, man omgiver sig med i hjemmet og som er en del af hverdagen. For os er det vigtigt at skabe funktionelle designs, der har en lang levetid. Dette indebærer at æstetik, form, funktion, materialer og produktionsmetode er velovervejet, så et design kan blive en del af familien og hjemmet i mange år og kan gives videre til næste generation."

Steffensen&Würtz

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.