Thor Esther 900sideboar 900glasscabinet 4
CASØ 900 vitrine

CASØ 900 vitrine

Af Steffensen&Würtz

Linjerne til CASØ 900 vitrine er, ligesom resten af 900 serien, udviklet af designerteamet Steffensen&Würtz i samarbejde med CASØ Furniture og udmærker sig med et let nordisk design i perfekt kombination med rene linjer og funktionalitet. 

Vi prioriterer funktionalitet og design højt og CASØ 900 vitrinen er derfor på samme tid klassisk og moderne og i høj grad et udtryk for den tidsløse skandinaviske stil.

Vitrinen er produceret i delmassiv eg og behandlet med hvidolie, der gør træet lyst og lækkert at se på, samt nemmere at vedligeholde. Der er med 2 glaslåger samt 2 skuffer med pushopen. 

SteffensenWuertz

Designet af

Steffensen&Würtz

For Steffensen&Würtz handler design om at skabe produkter, som tilføjer værdi i hverdagen. De er nysgerrige, ærlige og åbne, hvilket også afspejler sig i deres design, hvor funktion, form og detaljer udforskes.

Steffensen&Würtz

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.