CASO 700 bord, skænke og highboard
Skænke og highboards

Skænke og highboards

Hos CASØ Furniture fører vi et bredt udvalg af kvalitets skænke og highboards i egetræ, klar til levering hos vores forhandlere med kort varsel. Vores skænke og high boards er varierede i deres design og udseende, så du kan finde den der passer ind i dit hjem. Hver skænk eller highboard er unikt designet med omtanke på detaljer og kvalitet, hvilket gør, at alle vores skænke og highboards står flot både sammen med andre CASØ elementer eller alene.

Skænke og highboards i egetræ og ask

Hos CASØ Furniture, har vi i flere år specialiseret os i egetræ og det er derfor dette materiale, som er valgt til størstedelen af vores produkter. Som tiderne ændrer sig finder vi det vigtigt, at være omskiftelige og vi kigger derfor altid ind i at optimere og udvikle vores produkter så de passer til tiden og samtidig holder det klassiske og tidsløse design som vi udmærker os på.

I vores vores udvalg af skænke og vitriner findes utallige versioner i egetræ - både massivt egetræ og fineret eg. Derudover har vi enkelte modeller i massivt asketræ. Ask udmærker sig, da det er et flot materiale med god struktur.

Skænke med skuffer og glaslåger

Vores skænke og highboards kommer i et bredt udvalg i forskellige størrelser, former, farver og behandlinger. Fælles for vores møbler er at de primært er produceret i egetræ, men behandlingen varierer fra hvidolie til sortbejdset.
Du finder både skænke med skuffer og massive låger, hvor du har praktisk opbevaring der er stilfuldt gemt væk. Der er også mulighed for glaslåger, når du skal vise noget frem.

Lav skænk

Som navnet siger er der tale om en lav skænk som ikke rager så højt op i rummet. En lav skænk syner desuden af mindre, hvilket giver dig praktisk opbevaring, uden at det kommer til at syne voldsomt eller virke indskrænkende på rummet.
Overflade på en lav skænk er desuden velegnet til at stille billeder eller andet pynt på.

Skænk i sildeben

Hos CASØ finder du også et udvalg af skænke i det moderne sildebensmønster. Vores sildebens skænk kan leveres i forskellige behandlinger / farver så skænken også passer ind til din bolig og stil.

Highboards og skænke med glaslåger

Nogle gange vil vi gerne kunne opbevare vores ting uden at skulle gemme dem væk. Har man ikke plads til flere store vitriner, så kan et highboard eller en skænk med glaslåger eller åbne rum være et fremragende alternativ. Her får man den perfekte kombination af flot udstilling og praktisk opbevaring.

Egen produktion

Hos CASØ Furniture går vi meget op i at have et godt samarbejde med leverandører og producenter. Dette er medvirkende til at sikre de hurtige leveringstider og den gode kvalitet.

Yderligere information ved vores forhandlere

Ønsker du yderligere information om en af vores skænke eller highboards, bedes du som privatperson kontakte en af vores forhandlere, som kan hjælpe dig med priser og evt. andre spørgsmål.

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.