CASO 900 set desk MrX black

Skænke og highboards

Caso P 24 Room 120 HR

CASØ 120 skænk

Moderne skænk i serien CASØ 120, der er kendetegnet ved et let design med vægt på 1950'ernes retrostil.

Se detaljer
Caso 500 700 Eva

CASØ 500 skænk

Skænken i CASØ 500 serien fremstår moderne og let, den kendetegnes ved dens flotte afrundede kanter og høje skrående ben.

Se detaljer
Caso P 21 503 table HR ps3

CASØ 500 skænk valnød

Skænken i CASØ 500 valnød serien fremstår moderne og let, den kendetegnes ved dens flotte afrundede kanter og høje skrående ben.

Se detaljer
Cas+ 603 milj+ 2

CASØ 600 skænk

CASØ 600 skænken er lækker, lys og flot at se på.

Se detaljer
CASO 700 Hjemme hos4

CASØ 700 skænk

CASØ 700 skænk er produceret i et stilrent design, der passer til resten af CASØ 700 serien.

Se detaljer
CASO 700 Hjemme hos3

CASØ 700 highboard

CASØ 700 highboard er produceret i moderne og stilrent design med 4 låger og 4 skuffer, alt med softclose.

Se detaljer
Caso P 11 01 HR2

CASØ 901 skænk

CASØ 901 skænken er designet af Steffensen&Würtz, og udmærker sig ved at have et let og skandinavisk udtryk, med mulighed for at tilpasse skænken med trælåge, sildebenslåge eller glaslåge efter ønske.

Se detaljer
CASO 900 set desk MrX black3

CASØ 900 skænk

CASØ 900 skænken er designet af Steffensen&Würtz, og udmærker sig ved at have et let og skandinavisk udtryk, med mulighed for at tilpasse skænken med trælåge, sildebenslåge eller glaslåge efter ønske.

Se detaljer
CASO 900 set desk MrX black

CASØ 900 highboard

CASØ 900 highboard er designet i samarbejde med Steffensen&Würtz og udmærker sig med let nordisk design i perfekt kombination med rene linjer og funktionalitet.

Se detaljer

CASØ Furniture

Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet. Vi er en solid og pålidelig virksomhed, der udvikler og leverer en bred vifte af møbler til de skandinaviske hjem. Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends. Vi har et stort netværk i Østeuropa og Asien, der er opbygget gennem mange års kendskab til de pågældende markeder samt mangeårige relationer. Begge parametre er vigtige for at opnå de ønskede kvalitets – og leveringsnormer. Vi har showroom, kontor og lagerfaciliteter ved Vojens, hvorfra vi servicerer vores møbelkunder fra hele Skandinavien.

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.