CASO 121 dining Esther 700 display cabinet black HR
CASØ 700 vitrine

CASØ 700 vitrine

Af Steffensen&Würtz

CASØ 700 vitrinen er designet af Steffensen&Würtz og viser de rene linjer, der kendetegner CASØ 700 serien. I designet er der lagt stor vægt på at skabe bløde, men definerede overgange mellem elementerne. Der er blevet arbejdet i spændingsfeltet mellem det bløde og stringente udtryk med det for øje, at skabe et roligt og elegant miljø.

I dette vitrineskab kommer visionen til udtryk i store glaslåger og mange hylder der skaber det perfekte udstillingsvindue i hjemmet. 

CASØ 700 vitrinen er udarbejdet i fineret egetræ med massive rammelåger, ben og greb. Hele fronten af vitrinen er dækket af to store glaslåger. Bag glasset er to skuffer og seks justerbare træhylder. Både låger og skuffer er monteret med soft-close, mens alle hylder er forberedt til lys, som dog må købes separat.  

Denne vitrine udgør den perfekte udvidelse af CASØ 700 serien, men står også enormt flot alene. 

CASØ 700 vitrinen lagerføres i to forskellige farver:
- Eg / hvidolie
- Eg / sortbejdset

Vitrinen leveres fuldt samlet.

SW black white 01

Designet af

Steffensen&Würtz

Designduoen Thomas Steffensen og Pia Würtz er uddannede industrielle designere og har siden 2014 arbejdet med design og udvikling i Steffensen & Würtz.

"Vi har base ved havnen i Aalborg, hvor vi har vores tegnestue. Vi holder til i det gamle Limfjordværft - en lokation hvor det gamle Værft miljø og havnemiljøet stadig kan fornemmes.
Vi beskæftiger os med møbel- og produktdesign, med afsæt i de møbler og produkter, man omgiver sig med i hjemmet og som er en del af hverdagen. For os er det vigtigt at skabe funktionelle designs, der har en lang levetid. Dette indebærer at æstetik, form, funktion, materialer og produktionsmetode er velovervejet, så et design kan blive en del af familien og hjemmet i mange år og kan gives videre til næste generation."

Steffensen&Würtz

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.