CASO 603 Miljo i lav oplosning4
Eva stolen
Bestseller

Eva stolen

Af Niels Koefoed

"EVA er smal over skulderne, har fyldige hofter og repræsenterer de feminine linier på en værdig måde." Ordene kommer fra designer Niels Koefoed, og året er 1964.

EVA stolen var en del af Koefoed's Møbelfabriks varemærke "De tre dejlige piger", og var den bedst sælgende stol hos Koefoeds Møbelfabrik dengang.

Stolen er stadig populær og efterspørges jævnligt på de kendte auktionssider. Den reproducerede udgave har fået et nutidigt løft, men samtidig bevaret det klassiske udtryk hvor alle de oprindelige detaljer er bevaret. 

Ligesom alle øvrige stole produceret af CASØ Furniture, er der også ved reproduktionen af Eva, lagt stor vægt på både design og ikke mindst komfort.

EVA stolen føres i følgende varianter:
Eg / hvidolie
Eg / olie 

Alle varianter kan kombineres med følgende sæder:
Sort læder sæde
Gråt stof sæde (Bella grey)

Skal opleves!

Niels Koefoed Large

Designet af

Niels Koefoed

Klassikere fra 50'erne og 60'erne er tilbage

CASØ Furniture har indgået et samarbejde med Koefoeds Møbelfabrik omkring reproduktion af flere klassiske stole fra 50'erne og 60' erne. Stolene har fået et løft i design, så nutidens minimalistiske snit understreges. Vigtigst er dog at alle de klassiske detaljer er bibeholdt, og de populære stole er derfor stadig unikke.

Koefoed by CASØ skal opleves!

 

Niels Koefoed

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.