CASØ 600_EVA

CASØ 600

CASØ 600_detail

Massiv kvalitet

CASØ 600 serien kan på mange måder betegnes som den voksne af CASØ serierne. Dette skyldes at 600 serien er både klassisk og stilren, men også en smule mere kompakt, uden at virke for tung. Serien er produceret i massivt egetræ, hvilket giver noget mere struktur og tyngde i forhold til de delmassive møbler. Derudover er hele 600 serien behandlet med hvidolie, hvilket tilfører møblerne en vis lethed til trods for det mere robuste design. 

Alt dette gør CASØ 600 serien til en moden spiller, der med sit lækre design altid vil fremstå som en tidsløs klassiker. På afstand vil den for altid fremstå enkel og elegant, men går man tættere på vil man se de små detaljer og den gode kvalitet, som gør netop denne serie til en sand vinder. 

CASØ 600 er, som de resterende CASØ produkter, dansk designet. 

Møbler i 600 serien

Cas+ 603 milj+ 2

CASØ 600 skænk

CASØ 600 skænken er lækker, lys og flot at se på.

Se detaljer arrow right
Casoe 600 vitrine eg

CASØ 600 vitrine

CASØ 600 vitrinen er elegant og klassisk på samme tid, og udført i massiv eg.

Se detaljer arrow right
Cas+ 603 milj+ 3

CASØ 600 hængevitrine

CASØ 600 Hængevitrine - samme flotte design som CASØ 600 skænken.

Se detaljer arrow right
CASØ 600_601_Eva

CASØ 601 spisebord

CASØ 601 er et flot bådformet spisebord i massiv eg. Bordet er behandlet med hvidolie for en enormt flot finish, der gør træet endnu mere lækkert at se på.

Se detaljer arrow right

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.