CASØ 600_EVA
CASØ 600
CASØ 600_detail
CASØ 600

Massiv kvalitet

600 serien er både klassisk og stilren, men også en smule mere kompakt, uden at virke for tung. Serien er produceret i massivt egetræ, hvilket giver noget mere struktur og tyngde i forhold til de delmassive møbler.

Læs mere arrow right

Møbler i 600 serien

CASØ 600 serien kan på mange måder betegnes som den voksne af CASØ serierne. Dette skyldes at 600 serien er både klassisk og stilren, men også en smule mere kompakt, uden at virke for tung. Serien er produceret i massivt egetræ, hvilket giver noget mere struktur og tyngde i forhold til de delmassive møbler. Derudover er hele 600 serien behandlet med hvidolie, hvilket tilfører møblerne en vis lethed til trods for det mere robuste design. 

Alt dette gør CASØ 600 serien til en moden spiller, der med sit lækre design altid vil fremstå som en tidsløs klassiker. På afstand vil den for altid fremstå enkel og elegant, men går man tættere på vil man se de små detaljer og den gode kvalitet, som gør netop denne serie til en sand vinder. 

CASØ 600 er, som de resterende CASØ produkter, dansk designet. 

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.