sub header

Serier

CASØ 120

Populær spisestue i moderne retro design
CASØ 120 serien er designet som udspringer af den moderne retro stil fra 50'erne.

Se alle møblerne i serien

CASØ 500

Perfekt kombination af 50’erne og 60’ernes populære linjer i flot forening med moderne og let design CASØ 500 serien er udført i den velkendte kvalitet, der generelt kendetegner CASØ Furnitures produkter.

Se alle møblerne i serien

CASØ 500 valnød

Perfekt kombination af 50’erne og 60’ernes populære linjer i flot forening med moderne og let design. CASØ 500 serien er udført i den velkendte kvalitet, der generelt kendetegner CASØ Furnitures produkter.

Se alle møblerne i serien

CASØ 600

Flot, tidsløst og kvalitet til mindste detalje.

Se alle møblerne i serien

CASØ 700

Stilsikker og lækkert design, hvor funktionalitet og udseende går hånd i hånd
CASØ 700 serien er udviklet i samarbejde med Steffensen&Würtz.
Møbelserien er i et klassisk, elegant og enkelt design, hvor hvert møbel er sin egen og har en detalje, der kan udforskes.

Se alle møblerne i serien

CASØ 900

CASØ 900 serien er designet i samarbejde med Steffensen&Würtz og udmærker sig med let nordisk design i perfekt kombination med rene linjer og funktionalitet.

Se alle møblerne i serien

Et væld af kombinationer

Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet. Vi er en solid og pålidelig virksomhed, der udvikler og leverer en bred vifte af møbler til de skandinaviske hjem. Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends. Vi har et stort netværk i Østeuropa og Asien, der er opbygget gennem mange års kendskab til de pågældende markeder samt mangeårige relationer. Begge parametre er vigtige for at opnå de ønskede kvalitets – og leveringsnormer. Vi har showroom, kontor og lagerfaciliteter i Toftlund, hvorfra vi servicerer vores møbelkunder fra hele Skandinavien.

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.