Caso 700 living room4

Serier

CASØ 120

Populær spisestue i moderne retro design
CASØ 120 serien er designet som udspringer af den moderne retro stil fra 50'erne.

Se alle møblerne i serien

CASØ 500

Perfekt kombination af 50’erne og 60’ernes populære linjer i flot forening med moderne og let design

Se alle møblerne i serien

CASØ 600

Flot, tidsløst og kvalitet til mindste detalje.

Se alle møblerne i serien

CASØ 700

Stilsikker og lækkert design, hvor funktionalitet og udseende går hånd i hånd
CASØ 700 serien er udviklet i samarbejde med Steffensen&Würtz.

Se alle møblerne i serien

CASØ 900

CASØ 900 serien er designet i samarbejde med Steffensen&Würtz og udmærker sig med let nordisk design i perfekt kombination med rene linjer og funktionalitet.

Se alle møblerne i serien

Et væld af kombinationer

Vi har en målsætning om, at levere møbler, som passer ind i ethvert hjem. Dette udtrykkes i vores vision er at lave møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet. Vores møbelserier er udarbejdet med fokus på detaljerne i hvert enkelt produkt. Dette gør, at alle  vores serier står skarpt som serie, samtidig med, at de let kan kombineres med andre CASØ elementer. Nogle af serierne er udarbejdet i samarbejde med nye og kendte designere fra Danmark og Europa. Alle vores serier kan ses rundt omkring hos vores forhandlere samt i vores showroom ved Vojens.   

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.