Spiseborde i egetræ - CASØ Furniture
Spiseborde

Spiseborde i dansk design og høj kvalitet:

Hos CASØ Furniture har vi en bred vifte af spiseborde i egetræ. Bordene er designet med forskellige former for udvidelsesmuligheder, der gør, at de passer ind i ethvert hjem og til enhver lejlighed. Hvert bord er unikt og er designet med omtanke på detaljer og kvalitet, hvilket også gør, at alle vores borde står flot både alene såvel som med andre CASØ elementer.

Bredt udvalg af spiseborde

Hos CASØ Furniture har vi et bredt udvalg af dansk designede spiseborde i egetræ. Hvert af vores spiseborde er unikt og designet med omtanke på detaljer og kvalitet. Vi vægter endvidere funktionalitet højt - og har derfor udstyret alle vores spiseborde med forskellige udtræks muligheder. Mange funktioner giver mange muligheder og gør, at du kan finde et spisebord til ethvert hjem og til enhver lejlighed.

Dansk Design

Vi lægger stor vægt på, at der i vores design og udviklingsprocesser altid er en rød tråd i vores serier. Vi ser stor værdi i det klassiske danske design, hvor der stadig er plads til nytænkning og innovation. Flere af vores serier er udarbejdet i tæt samarbejde mellem CASØ Furniture og designere som f.eks. Steffensen&Würtz.

Spiseborde i egetræ

Et egetræsbord er et smukt, sikkert og tidløst valg, når der skal købes nyt spisebord. CASØ Furniture tilbyder en lang række af spiseborde i eg - tag selv et kig i listen herover og find en model og en størrelse der passer ind hos dig. Tag evt. et kig under vores serier og se, hvilke andre møbler du let kan matche spisebordet op med.

Mange former og variationer

Et spisebord er ikke bare et spisebord. Alle hjem er forskellige og vi ønsker at imødekomme forskellighederne gennem et bredt udvalg af spiseborde til enhver lejlighed. Bredt udvalg af borde i forskellige størrelser, former, farver og behandlinger. Vores udvalg inkluderer både runde spiseborde, firkantede og aflange varianter.

De fleste af vores borde er lavet i egetræ, men behandlingen varierer fra hvidolie til sortbejdset. Desuden finder du både borde der er lavet med sildebensmønster, runde borde, mindre køkkenborde og langborde.

Spisebord med udtræk

Ligesom der er mange forskellige spiseborde, så er der også mange forskellige udtræk. Inden køb af spisebord er det derfor vigtigt at overveje hvilke funktioner det skal have. Nogle borde er inklusiv tillægsplader og har derfor plads til opbevaring i spisebordet. Ved andre er skal tillægspladerne opbevares ved siden af.

En funktion der er særligt populær er butterfly udtræk, som kan ses i f.eks. CASØ 120 serien. Her kommer spisebordet inklusiv tillægsplader og bordet kan let udvides af en enkelt person.

Spiseborde med stole

Du kan let kombinere dine eksisterende stole med et nyt spisebord fra CASØ. Du kan også kombinere med andre stole, f.eks. kan du se vores udvalg af spisestole her.

Leder du efter et langbord med plads til hele familien, gæster og flere endnu, så tag et kig på vores CASØ 701 langbord.

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.