Caso P 42 Caso 600 HR
CASØ Luna
LUN 2508 020052 Sideboard natural oil front
CASØ Luna

Møbler der skaber hygge

CASØ Luna serien er en mindre møbelserie med en skænk og en vitrine. Fræsninger i lågerne giver serien et hyggeligt udtryk som understreges yderligere af udvendige hængsler. Serien er lavet i fineret egetræ og er tilgængelig i hvidolie og naturolie. 

Læs mere arrow right

Møbler i Luna serien

CASØ Luna er en mindre serie af spisestuemøbler der består af en lang skænk og et vitrineskab. 

Fræsninger i lågerne giver møbelserien et hyggeligt udtryk. Et udtryk der understøttes yderligere af at der er valgt udvendige hængsler til alle låger. Designet rundes af med små runde greb i egetræ. Grebene komplimenterer på bedste vis det samlede udtryk på både skænk og vitrineskab.  

CASØ Luna serien er produceret i fineret egetræ, mens rammelåger, greb og ben er i massiv eg. Egetræ har mange gode funktioner idet det er et hårdt træ, der både er holdbart og slidstærkt. Denne møbelserie er yderligere behandlet med olie, som fremhæver og forstærker egetræets struktur og styrker. 

Luna skænk og vitrineskab er tilgængelige i hvidolie og naturolie. Begge varianter lagerføres og leveres fuldt samlede, på nær ben. 

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.