Fagmobler Embla
CASØ Embla
Fagmobler Embla
CASØ Embla

Rustik spisestueserie i massiv eg

Med CASØ Embla er du sikret en flot, rustik spisestueserie, hvor det massive egetræ kommer til sin ret og ikke to møbler er helt ens.  

Læs mere arrow right

Mere i Embla serien

CASØ Embla repræsenterer en komplet serie af spisestuemøbler i massivt egetræ. Det massive egetræ kommer for alvor til sin ret, idet serien omfavner træets uperfektheder. 

Mindre knaster og masser fa struktur i træet er ikke bare tilladt, men må være forventeligt i denne serie. Designet er inspireret af den rå nordiske natur og formålet er at tage denne med ind i de nordiske hjem. 

CASØ Embla består af tre forskellige spiseborde, to skænke og en vitrine. Spisebordene er massive, mens skabsmøblerne er primært er produceret af fineret vild eg. Fælles for alle elementer i serien er sort pulverlakeret metalstel, mens spisebordene også er tilgængelige med forskellige former for træben. 

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.