32

CASØ 500 valnød

13
 


Elegant og tidsløst design

Perfekt kombination af 50’erne og 60’ernes populære linjer i flot forening med moderne og let design. CASØ 500 serien er udført i den velkendte kvalitet, der generelt kendetegner CASØ Furnitures produkter.

Serien er en særdeles vellykket kombination af de populære retromøbler fra 50’erne og 60’erne, og nutidens krav til design og funktionalitet.
Den er med sine mange forskellige artikler, og kombinationsmuligheder, let at få til at passe ind i det modebevidste hjem.

 

Se indretningsforslag

Andre møbler i CASØ 500 valnød serien

21

CASØ 500 skænk valnød

Skænken i CASØ 500 valnød serien fremstår moderne og let, den kendetegnes ved dens flotte afrundede kanter og høje skrående ben.

Se detaljer
caso500tv

CASØ 500 valnød TV-bord

CASØ 500 TV-bordet matcher resten af seriens retro look, med dens lette fremtræden og bløde runde hjørner.

Se detaljer
14

CASØ 500 skrivebord valnød

CASØ 500 bringer skrivebordet tilbage i stuen, og konsolbordet tilbage i de danske hjem – diskret og stilfuldt på samme tid.

Se detaljer

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.