vitrineskabe og reoler - CASØ 121
CASØ Luna vitrine

CASØ Luna vitrine

  • Dimensioner93x190x44 cm
  • MaterialerEg
  • MøbelserieCASØ Luna

CASØ Luna vitrinen er et flot og klassisk vitrineskab med glas- og trælåger. 

Vitrinen består af to trælåger og store glaslåger. Alle låger er udstyret med soft-close. Trælågerne gemmer på en flytbar træhylde, mens de to glaslåger viser to lange glashylder. Det er muligt at eftermontere lys på glashylderne, men dette er ikke inkluderet.   

De to trælåger har lodrette riller, som giver et meget klassisk - nærmest hyggeligt - udtryk. Dette udtryk understøttes yderligere af, at der på alle låger, er udvendige hængsler. Designet rundes af med små runde greb i egetræ. Grebene komplimenterer på bedste vis vitrinens samlede udtryk.  

CASØ Luna vitrinen er produceret i fineret egetræ, mens rammelåger, greb og ben er i massiv eg. Egetræ har mange gode funktioner idet det er et hårdt træ, der både er holdbart og slidstærkt. Dette møbel er yderligere behandlet med olie, som fremhæver og forstærker egetræets struktur og styrker. 

Luna vitrineskabet er tilgængelige i følgende varianter:
- Eg / hvidolie
- Eg / naturolie

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.