vitrineskabe og reoler - CASØ 121
CASØ Embla vitrine

CASØ Embla vitrine

  • Dimensioner80x195x40 cm
  • MaterialerEg
  • MøbelserieCASØ Embla

CASØ Embla vitrinen viser et yderst elegant opbevaringsmøbel i et minimalistisk og tidløst design. 

Embla vitrinen er udarbejdet i fineret egetræ med massive rammelåger og rammesider. Greb og ben er i sort metal. Vitrinens design fremhæver alle egetræets bedste egenskaber. Dette fremhæver ikke bare træets struktur, men tillader også de ujævnheder og knaster, som naturligt forekommer i vild eg. 

CASØ Embla vitrinen er udarbejdet i et højt og smalt design. Fronten er dækken af to glaslåger i fuld højde, ligesom siderne er af indrammet glas. Vitrinen har tre gennemgående træhylder, som er monteret med to lys clips på hver. Lysene er inkluderet og alt dette giver de bedste forudsætninger for den flotteste fremvisning af vitrinens indhold. 

Embla serien er lagerført i to forskellige farver:
- Eg / hvidolie
- Eg / smoked olie

Begge disse farver tilfører skænken et nyt og anderledes udtryk. Hvidolien er kendt for sit lyse og elegante udtryk, der virker indbydende i hjemmet. Den smoked olie har en mørkere, men varmere glød. Denne kan forekomme mere eksklusiv, uden at miste det klassiske og tidsløse element. Begge farver fremviser på deres egen måde træets struktur og styrker.  

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.