vitrineskabe og reoler - CASØ 121
CASØ Broholm vitrine

CASØ Broholm vitrine

CASØ Broholm vitrinen giver et friskt og moderne pust til indretningen og sikrer at klassisk, dansk design vil få en helt central plads i hjemmet. 

Det flotte design går hånd i hånd med funktionalitet og kvalitet og emmer ud i et smukt vitrineskab, der skiller sig ud på alle de bedste måder. 

CASØ Broholm vitrinen er udarbejdet i massiv eg med låger i fineret eg og sort MDF. Vitrinen er monteret med større glaslåger og to lamellåger. Alle lågerne er monteret med push-open. Bag glaslågerne er tre gennemgående træhylder. Ligeledes gemmer trælågerne på én gennemgående hylde. Alle hylder er flytbare og lavet i fineret egetræ. De synlige hylder er endvidere forberedt til lys, som dog på købes separat. De nederste låger fremstår som lamel låger, hvor de sorte mellemrum fremstår som en rolig kontrast til den ellers massive struktur i resten af møblet.  

CASØ Broholm vitrinen kommer i tre farvevariationer, som er:
- Eg / hvidolie
- Eg / naturolie
- Eg / smoked olie

Hver farve vil give et helt nyt udtryk og sikrer at skænken passer ind i mange forskellige hjem og indretninger. 

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.