777 Setphot sideboard HB display cabinet 777 dining anne white oil
CASØ 777 vitrine

CASØ 777 vitrine

Af Steffensen&Würtz

CASØ 777 vitrinen er et smukt møbel, designet af Steffensen&Würtz. Det høje, slanke design giver de bedste forudsætninger for flot og praktisk opbevaring. 

Designet er en nyfortolkning af de gamle jalousi/lamel låger, hvor ønsket er at skabe et mere kurvet og helstøbt forløb. Dette udtrykkes særligt i forløbet på lågefronterne, hvor det klassiske persienne look skaber flotte horisontale linjer. Det bløde og kurvede forløb fra fronterne står i flot kontrast til de mere stringente ben og indrammede glaslåger. 

Vitrinen kommer med to store glaslåger, der begge åbnes med push-open. I bunden er en stor træskuffe med fræsninger i træet, der giver persienne looket. Skuffen er installeret med soft-close. Bag glaslågerne er træ træhylder, som alle er justerbare. Alle hylder er forberedt til lys, men disse er ikke inkluderet.

CASØ 777 vitrinen er udarbejdet i fineret egetræ med skuffefront, rammelåger og ben i massivt egetræ. 

Fælles for alle skabsmøbler i CASØ 777 serien er, at de er tilgængelige med skrå eller lige, runde ben. Begge typer giver hver sit udtryk og gør møblerne meget alsidige. 

Foruden de to ben typer, så er denne vitrine også tilgængeligt, og lagerført, i tre forskellige farver. Disse er:
- Eg / hvidolie
- Eg / naturolie
- Eg / smoked olie

Hver farve gør noget helt specielt for det enkelte møbel. Hvor hvidolien er meget lys og indbydende at se på, så fremstår naturolien mere gylden og varm og den smoked olie endnu mere varm og eksklusiv. 

SW black white 01

Designet af

Steffensen&Würtz

Designduoen Thomas Steffensen og Pia Würtz er uddannede industrielle designere og har siden 2014 arbejdet med design og udvikling i Steffensen & Würtz.

"Vi har base ved havnen i Aalborg, hvor vi har vores tegnestue. Vi holder til i det gamle Limfjordværft - en lokation hvor det gamle Værft miljø og havnemiljøet stadig kan fornemmes.
Vi beskæftiger os med møbel- og produktdesign, med afsæt i de møbler og produkter, man omgiver sig med i hjemmet og som er en del af hverdagen. For os er det vigtigt at skabe funktionelle designs, der har en lang levetid. Dette indebærer at æstetik, form, funktion, materialer og produktionsmetode er velovervejet, så et design kan blive en del af familien og hjemmet i mange år og kan gives videre til næste generation."

Steffensen&Würtz

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.