420 Display and sideboard Thor Natural oil 4
CASØ 420 vitrine

CASØ 420 vitrine

  • Dimensioner93x190x44 cm
  • MaterialerEg
  • MøbelserieCASØ 420

CASØ 420 vitrinen er en vitrine i et yderst klassisk og stilfuldt design. God kvalitet og lækre detaljer gør den til et tidsløst møbel, der vil passe i mange forskellige hjem. 

CASØ 420 vitrinen er udstyret med fire låger, to trælåger og to glaslåger, disse er alle udstyret med soft-close. bag glaslågerne er to flytbare træhylder, der begge er forberedt til fire lysclips. Lys er inkluderet. De to trælåger gemmer ligeledes på et åbent rum med én flytbar træhylde. Hele vitrinen er udarbejdet i fineret eg med massiv ben sokkel, greb, rammelåger og sider. Glas i siderne skaber endvidere de bedre forudsætninger for at fremvise alle ens yndlingsting.  

Denne vitrine er, ligesom resten af CASØ 420 serien, lagerført i to farvevariationer, nemlig:
- Eg / hvidolie
- Eg / naturolie

Hvidolie er en gammel kending og noget der i mange år har kendetegnet CASØs produtker. Den lyse olie giver altid et fint og let udtryk til møblerne. 

Naturolien giver en mere gylden og varm finish. Yderligere bringer den mere liv til træet da årerne fremhæves og skaber spil. 

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.