Spisestole og bord i egetræ
Carl stolen

Carl stolen

  • MaterialerEg

Carl stolen er en charmerende spisebordstol i et flot design. Designet byder på en bred ryg og et bredt sæde, der begge bidrager til god støtte til brugeren af stolen. Dette giver Carl stolen en enestående komfort.

Polstring på både sæde og ryg bidrager yderligere til komforten, mens mange muligheder i designet skaber en alsidig og moderne spisebordstol. 

Carl spisebordsstolen er produceret i egetræ som er behandlet med olie. Her kan der vælges mellem tre forskellige farver:
- Eg / hvidolie
- Eg / naturolie
- Eg / smoked olie

Foruden de forskellige muligheder i træfarver, så kan der frit vælges mellem stof eller læder på sæde og ryg. Her er gjort brug af madras læder og et blødt teddy stof kaldet "Now or Never". Her kan der ligeledes vælges mellem forskellige farver, som er:
- Sort læder
- Cognac læder
- Gråt stof (Now or Never nr. 92)
- Lyst stof (Now or Never nr. 03)

Der kan frit kombineres mellem alle træfarver og stof/læderfarver. Den eneste kombination der ikke er lagerført er: Eg / smoked olie med cognac læder. 

 

 

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.