777 Setphot sideboard HB display cabinet 777 dining anne white oil
CASØ 777 spisebord

CASØ 777 spisebord

Af Steffensen&Würtz

CASØ 777 spisebordet er et moderne spisebord i massiv eg. 

I designet af bordet er der lagt vægt på de bløde former og kurvede forløb. De runde former kommer særligt til udtryk i de runde hjørner samt strukturen i det massive egetræ. 

Det bløde udtryk understøttes yderligere af rundede afslutninger på sarg kanterne og helt runde, let skrånende ben. 

CASØ 777 spisebordet er udarbejdet i massiv eg med 8 cm sarg. Det er lagerført i to forskellige farver, som er:
- Eg / hvidolie
- Eg / naturolie

CASØ 777 spisebordet er forberedt til to tillægsplader, som må købes separat. Tillægspladerne er ligeledes udført i massiv eg, men uden sarg, og måler 45x105 cm. Herved kan spisebordet opnå en fuld længde på 290 cm. Tillægspladerne er ligeledes lagerførte i følgende variationer:
- Eg / hvidolie
- Eg / naturolie

Begge tillægsplader kan opbevares i magasin i spisebordet og der er derved ikke behov for yderligere opbevaringsplads. 

SW black white 01

Designet af

Steffensen&Würtz

Designduoen Thomas Steffensen og Pia Würtz er uddannede industrielle designere og har siden 2014 arbejdet med design og udvikling i Steffensen & Würtz.

"Vi har base ved havnen i Aalborg, hvor vi har vores tegnestue. Vi holder til i det gamle Limfjordværft - en lokation hvor det gamle Værft miljø og havnemiljøet stadig kan fornemmes.
Vi beskæftiger os med møbel- og produktdesign, med afsæt i de møbler og produkter, man omgiver sig med i hjemmet og som er en del af hverdagen. For os er det vigtigt at skabe funktionelle designs, der har en lang levetid. Dette indebærer at æstetik, form, funktion, materialer og produktionsmetode er velovervejet, så et design kan blive en del af familien og hjemmet i mange år og kan gives videre til næste generation."

Steffensen&Würtz

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.