CASO 900 set desk MrX black3

CASØ 900 skrivebord

CASØ 900 skrivebord

Af Steffensen&Würtz

Linjerne til CASØ 900 skrivebord er, ligesom resten af 900 serien, udviklet af designerteamet Steffensen&Würtz i samarbejde med CASØ Furniture og udmærker sig med et let nordisk design i perfekt kombination med rene linjer og funktionalitet. 

Vi prioriterer funktionalitet og design højt og CASØ 900 skrivebordet er derfor på samme tid klassisk og moderne og i høj grad et udtryk for den tidsløse skandinaviske stil.

Skrivebordet er produceret i delmassiv eg og behandlet med hvidolie, der gør træet lyst og lækkert at se på, samt nemmere at vedligeholde. CASØ 900 skrivebordet kan desuden let kombineres med flere forskellige stole for, at give bordet det ønskede udtryk. 

SteffensenWuertz

Designet af

Steffensen&Würtz

For Steffensen&Würtz handler design om at skabe produkter, som tilføjer værdi i hverdagen. De er nysgerrige, ærlige og åbne, hvilket også afspejler sig i deres design, hvor funktion, form og detaljer udforskes.

Steffensen&Würtz

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.