CASO 700 bord, skænke og highboard
CASØ Luna skænk

CASØ Luna skænk

  • Dimensioner186x80x44 cm
  • MaterialerEg
  • MøbelserieCASØ Luna

CASØ Luna skænken er en lang skænk rig på opbevaringsplads. 

Skænken består af to trælåger og tre skuffer. Både låger og skuffer er udstyret med soft-close. Hver trælåge gemmer på en flytbar træhylde. 

De to trælåger har lodrette riller, som giver et meget klassisk - nærmest hyggeligt - udtryk. Dette udtryk understøttes yderligere af, at der på begge låger, er udvendige hængsler. Designet rundes af med små runde greb i egetræ. Grebene komplimenterer på bedste vis skænkens samlede udtryk.  

CASØ Luna skænken er produceret i fineret egetræ, mens greb og ben er i massiv eg. Egetræ har mange gode funktioner idet det er et hårdt træ, der både er holdbart og slidstærkt. Dette møbel er yderligere behandlet med olie, som fremhæver og forstærker egetræets struktur og styrker. 

Luna skænken er tilgængelige i følgende varianter:
- Eg / hvidolie
- Eg / naturolie

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.