CASO 700 bord, skænke og highboard
CASØ Embla 3D skænk

CASØ Embla 3D skænk

  • Dimensioner151x75x40 cm
  • MaterialerEg
  • MøbelserieCASØ Embla

CASØ Embla 3D skænken viser et elegant opbevaringsmøbel i et minimalistisk og tidløst design. 

Embla skænken er udarbejdet i fineret egetræ med greb og ben i sort metal. Skænkens design fremhæver alle egetræets bedste egenskaber. Dette fremhæver ikke bare træets struktur, men tillader også de ujævnheder og knaster, som naturligt forekommer i vild eg. 

CASØ Embla skænken har tre soft-close låger. En gemmer et mindre rum med en træhylde, mens de to andre gemmer på et større rum med en gennemgående træhylde. Alle hylder er flytbare. 

Embla serien er lagerført i to forskellige farver:
- Eg / hvidolie
- Eg / smoked olie

Begge disse farver tilfører skænken et nyt og anderledes udtryk. Hvidolien er kendt for sit lyse og elegante udtryk, der virker indbydende i hjemmet. Den smoked olie har en mørkere, men varmere glød. Denne kan forekomme mere eksklusiv, uden at miste det klassiske og tidsløse element. Begge farver fremviser på deres egen måde træets struktur og styrker.  

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.