CASO 900 Set LUX seat oak3

CASØ 900 spisebord

Massiv eller fineret

CASØ 900 spisebord

Af Steffensen&Würtz

Linjerne til CASØ 900 Spisebordet er ligesom resten af 900 serien udviklet af designerteamet Steffensen&Würtz i samarbejde med CASØ Furniture.

Funktionalitet og design er prioriteret højt, hvilket gør det let at tilføje bordet et andet udtryk ved at kombinere det med forskellige typer af stole.

CASØ 900 Spisebordet er derfor på samme tid klassisk og moderne og i høj grad et udtryk for den tidsløse skandinaviske stil.

Bordet føres både en i en delmassiv og en fuldmassiv udgave, begge dele er behandlet med hvidolie, der gør træet lyst og lækkert at se på, og nemmere at vedligeholde.

Det er muligt at tilkøbe indstiksplader til bordet, der i alt kan blive op til 3 m.

SteffensenWuertz

Designet af

Steffensen&Würtz

For Steffensen&Würtz handler design om at skabe produkter, som tilføjer værdi i hverdagen. De er nysgerrige, ærlige og åbne, hvilket også afspejler sig i deres design, hvor funktion, form og detaljer udforskes.

Steffensen&Würtz

Innovativt Design

Design og udvikling prioriteres højt, og vi lægger vægt på at udvide vores sortiment med fokus på fremtidens trends – hvor konkurrencedygtige priser og kvalitet naturligt følges ad. Vores vision er at levere møbler i innovativt design, hvor kvalitet, service og produktudvikling er i højsædet.